Čistá země a T-E-O

Zahájili jsme spolupráci s prodejnou Čistá země https://www.cistazeme.cz/prodejna/ jejíž filozofie souzní s naší!

Máme-li zachovat pro příští generaci alespoň nějakou část přírody, je potřeba začít u sebe! Produkce plastových obalů a plastového odpadu se za poslední rok razantně zvýšila. Táto situace nás v průběhu několika málo let doběhne a hledání zelené přírody se stane skoro až adrenalinovým sportem.

V T-E-O jsme se již na začátku rozhodli postupovat v souladu s našimi principy - být TRVALE EKOLOGICKY ODBOURATELNÝM prostředkem, který nezatíží ničím zbytečným okolí a přírodu.

1.) Neprodáváme spoustu vody s troškou čističe ve velkých baleních, ale 100% přírodní čisticí KONCENTRÁT

2.)  Máme pouze 2 lehká, plastová balení - samozřejmě ze zpracovaného eko plastu, jelikož je ho dostatek. Nechceme využívat další cenné zdroje energií na výrobu např. skleněných láhví.

3.) Chráníme vodní zdroje tím, že ani do odpadních vod nevypouštíme žádné chemické sloučeniny! T-E-O koncentrát i po použití - úklidu obsahuje ještě spoustu zbylých přírodních vitamínů, takže jej můžete vylít pod květiny, rostliny či na trávník a vodou neplýtváte.   

V Čisté zemi najdete všechny naše produkty i v bezobalovém provedení a sami si načerpáte to, co zrovna potřebujete: čisticí koncentrát, gel do myčky, antibakteriální mýdlo a bezalkoholové, bezoplachové, antibakteriální tonikum na ruce. S láskou k příští generaci společně přispějeme k Čisté zemi.

Více na youtube T-E-O NEWS :  https://youtu.be/FK1oOBcjj0o