Bio-info

Trvale Ekologicky Odbouratelný

“Z lásky k příští generaci”. To není jen pouhý reklamní slogan, ale přesvědčení, že je nutné nějakým způsobem redukovat veškerou spotřebu a úklidové prostředky nevyjímaje. 

Výrobce T-E-O nenabízí celou řadu čistících prostředků v různých baleních . Nabízí pouze jeden, který má všestranné využití.  T-E-O je Trvale Ekologicky Odbouratelný koncentrát, kterým lze velmi účinně čistit všechny povrchy. Díky svému složení a balení nezatěžuje přírodu a do spodních vod se nedostávají žádné stopy chemických sloučenin.

T-E-O by se měl stát součástí každé domácnosti. Jeho ambicí je stát se vaším úklidovým průvodcem s minimálním nákladem a maximálním využitím! Je to koncentrát, který lze dle potřeby ředit. 250 ml prostředku odpovídá 7, 5l běžného čisticího prostředku.

Unikátní kombinace přírodních  olejů, tepelně upravených   minerálních solí a vody účinně odstraňuje nečistoty a bakterie z hloubky povrchu. Zanechává mikrofilm, který plochy dlouhodobě chrání a ošetřuje. Díky přírodním saponinům a tenzidům i před bílkovinovým znečištěním.

Lze používat na všechny druhy podlahových povrchů, nábytek, koberce, textil, koupelny, dětské hračky. Dokonce i  na omývaní ovoce a zeleniny. Motoristé jej využiji při čištění interiéru, kapoty nebo i motoru svých vozů.

Velký důraz je kladen právě na trvalou udržitelnost. Proto je T-E-O dodáván jako silný koncentrát, tudíž ho není potřeba distribuovat  v mnoha různých baleních. Nejedná se o produkt ředěný vodou, kde by samotná látka byla zastoupena pouze z  10-20-%. Posláním T-E-O je naučit zákazníky kupovat jeden koncentrovaný prostředek a ten využívat při úklidu. Součástí nabídky jsou i nádobky s rozprašovačem či dávkovačem, které doporučujeme opakovaně používat. Jsme Česká firma, která spolupracuje a podporuje další české firmy .

„Z lásky k příští generaci“ přispějme společně k zachování přírody….