Naučte děti myslet ekologicky a ekonomicky

Naučte vaše děti myslet ekologicky a ekonomicky. 

 Navázali jsme spolupráci s firmou Ekopa, která souzní s naší filozofií " Z lásky k příští generaci a s vášní pro kvalitu".

Ekopa nabízí Ekologické Kreativní Obaly - otevíratelné stavebnicové kostky, které mají obrovskou škálu využití. 

Kostky jsou certifikované pro děti již od 1 roku. Neobsahuji žádné malé části ani zdraví škodlivé látky. Vypracovaní kostky je velmi precizní, všechny hrany jsou zaoblené a ani nejmenším dětem nehrozí žádné zranění. Víčko i samotná kostka jsou dostatečně velké, tedy nehrozí polknutí. Do kostky si mohou děti odkládat sladkosti, sušené ovoce, bonbóny nebo drobné předměty či potřeby do školy. 

T-E-O naplnil kostky svými produkty: antibakteriálním mýdlem, gelem do myčky a univerzálním čisticím koncentrátem. Všechny 3 produkty jsou vyrobeny na bázi přírodních olejů, tepelně upravených minerálních solí a vody. Tato unikátní  kombinace má silné mikrobiální účinky.  Ani jeden z produktů neobsahuje žádnou chemickou příměs, stabilizátor nebo barvivo. Všechny 3 produkty jsou obohaceny o esenciální olej levandule. V každé kostce je 180 ml prostředku T-E-O. 

Zakoupením kterékoliv sady získáte 100% přírodní čisticí prostředky. Tímto počinem přispíváte k ochraně přírody, zejména říčních vod. Při používání prostředků T-E-O do odpadních vod odchází pouze přírodní látky, žádné nebezpečné chemické směsi. 180 ml čisticího koncentrátu odpovídá 4 litrům běžného úklidového prostředku. Koncentrát lze použít na vytírání podlahy - stačí 2 lžíce prostředku na 10l vody. Po úklidu vylejte vodu na zahradu - nachází se v ní spousta přírodních výživných látek. Dále stačí koncentrát T-E-O rozředit měkkou vodou a uklízet veškeré plochy. Děti mohou pomáhat - nehrozí jim žádné nebezpečí. Po vypotřebování  produktů, stačí kostky vypláchnout a znovu použít na různé drobnosti.

 A na závěr dne si připravte bylinný čaj, při kterém můžete se svými dětmi diskutovat o příznivých účincích bylin. Zejména podběl lékařský je v zimním období výborným doplňkem stravy. Také lze dětem vysvětlit, jak se získávají přírodní oleje, které jsou použity v přípravcích T-E-O.

 Přejeme dobrou kreativní zábavu!