Podporujeme Komunitní centrum Petrklíč

Nebýt na to sám - stojí pod logem spolku Komunitní centrum Petrklíč, který poskytuje osobní asistenci a pečovatelskou službu určenou seniorům.

Vnímáme, že senioři jsou někdy společností opomíjení, neboť už vykonali pro společnost dost a nyní je pozornost věnována mladší věkové skupině. Ale právě senioři jsou ti, kteří mají velkou životní zkušenost, mnoho prožili, mnoho zažili a občas potřebují pomoc, sdílení a společnost. Velmi si vážíme práce Komunitního centra Petrklíč pod vedením mladých lidí v čele s jejich předsedou Jakubem Frajem. Vnímají potřeby seniorů, věnují jim čas a práci jejich pečovatelek v terénu, jim zpříjemňuji chvíle v jejich domovech.

Komunitní centrum Petrklíč poskytuje osobní asistenci v Praze a pečovatelskou službu v Pardubickém kraji. Obě služby jsou poskytovány jako terénní – tedy přímo v domácnostech klientů. Pečovatelská služba a osobní asistence, které Petrklíč poskytuje se vyznačují především dostupností – a to jak časovou (24 hodin denně a 7 dnů v týdnu), tak i finanční, ale zejména i místní, to znamená, že služby poskytuje přímo v bydlišti klientů. Cílem Petrklíče je poskytovat služby, které maximálně zohledňují individuální potřeby klientů.

Rozhodli jsme se podpořit tuto službu charitativním prodejem našeho 100% přírodního tekutého mýdla T-E-O. Právě tento produkt si už zaměstnanci a dobrovolníci Komunitního centra Petrklíč vyzkoušeli a používají. Tekuté mýdlo T-E-O je složeno pouze z přírodních olejů a mořské soli. Obohatili jsme ho ještě přírodním vitamínem C z hlohu čínského, takže působí nejenom antibakteriálně, ale i léčivě. Drobné ranky a záděry se rychleji hojí.

Z každého prodaného kusu jde celých 100 Kč na podporu činnosti Komunitního centru Petrklíč. Mimo to si můžete jednoduše zakoupit i dárcovské certifikáty v hodnotě 100 nebo 250 Kč a tím vybranou částkou podpořit dobrou práci v Petrklíči.

Více o produktech na www.t-e-o.cz

Více o Komunitním centru Petrklíč na www.petrklice.cz