Ruční mytí nádobí s T-E-O

Ruční mytí nádobí s koncentrátem T-E-O

IMG-20220117-WA0004

T-E-O koncentrát je určen primárně pro úklid veškerých povrchů. Nicméně mytí nádobí, je také velmi důležitou součástí udržování domácnosti v čistotě.

Ruční mytí nádobí je velmi náročné na pokožku rukou.

Běžné prostředky, které mají ve složení různé podpůrné chemické přísady, velmi silně narušují pokožku rukou. Časté mytí vyvolává dokonce alergické reakce, protože zejména první vrstva kůže, tzv. epidermis je neustále narušována a vysušována. Jedno z řešení je, navléct si před umýváním gumové rukavice. Tento způsob je sice šetrnější, ale pouze dočasně, protože zapařená pokožka v neprodyšné rukavici je opět velmi náchylná k prasklinám a sloupávání povrchové vrstvy kůže.

Předejít těmto poškozením lze používáním přírodního přípravku, což nepochybně T-E-O svým složením je.

T-E-O čistič je koncentrát, tedy jsou 2 způsoby, jak s ním pracovat.

První způsob – naředit si do menší lahvičky v poměru 1 díl koncentrátu a 20 dílů vody. Takto připravený prostředek lijete do umývacího dřezu. Pokud jste nádobí umyli a důkladně neopláchli – nevadí. T-E-O koncentrát je složený pouze z přírodních olejů, které nijak nepoškozuji sliznice a zažívání, tudíž nevadí, když prostředek na nádobí ulpí.

Druhý způsob – mít velkou láhev koncentrátu T-E-O s dávkovací pumpou. Kdykoli potřebujete – stačí dát kapku prostředku na houbičku a umývat nádobí tzv. pod tekoucí vodou. Pokud patříte k hospodyňkám – kuchařkám, které při vaření okamžitě umývají veškeré použité nádobí, kapka prostředku vydrží v houbičce nějakou dobu a vy umýváte nádobí zároveň.

 

Ať už patříte do první nebo druhé skupiny, pokožku svých rukou je potřeba chránit a pečovat o ní. Používáním prostředku T-E-O pokožka rukou netrpí, ba naopak, lehce zvláční. Máte-li na rukou nějaké drobné škrábance, ranky nebo trhlinky, používáním T-E-O koncentrátu je vydezinfikujete a zároveň se budou rychleji hojit.

 

Pokud tento způsob umývání nádobí praktikujete na chatě či chalupě nebo jednoduše u domu máte čističku odpadních vod (ČOV), je ideální nahradit veškeré úklidové prostředky jedním, 100% přírodním koncentrátem. T-E-O splňuje všechny parametry přírodního, ekologického, čisticího prostředku.