Péče o pleť v zimním období

Kůže je měnící se, dynamický orgán.

Zdravá kůže je nezbytná pro naše celkové zdraví i pocit pohody. První vrstva - epidermis - pokožka funguje jako bariéra mezi okolním světem a vnitřním prostředím těla a je to naše první a nejlepší ochrana proti slunci, dešti, chladu, toxiny, bakteriemi a ztrátou vody.

Zimní období je pro pokožku pleti velmi náročné. Střídají se velké teplotní výkyvy, které jsou v této době ještě umocněny neustálým nošení roušek či respirátoru. Pokud rouška či respirátor dlouhodobě tlačí na jedno místo na pleti, drobné, vlásečnicové žilky praskají. V létě jsou schopny regenerovat poměrně rychle, ovšem v zimě je regenerace náročnější a dlouhodobější. Takto poškozená pleť je extrémně náchylná na slunce, nízké teploty mnohdy doprovázené větrem. Aniž by jste si to uvědomili, v zimním období pokožka strádá a nedostatek vody, který klesá až k 10% činí z ochranné vrstvy, suchou a náchylnou pokožku k praskání a k infekcím.

Začněte používat Denní krém Betula s kozím kolostrem.

Právě Betula krém obsahuje opravdu vysoký podíl biologického růstového faktoru a také antimikrobiálního proteinu. Díky této vzácné kombinaci se výrazně urychlí obnova pokožky, dojde k její správné hydrataci a také ke zpevnění. Krém je určen k péči o pokožku celého těla.

Mohou používat i děti. I jejich obličeje značně trpí pod neustálým nošením roušek a respirátoru.

 150_betula-denni-krem-50ml-web