BETULA čisté kozí kolostrum

S radostí vám oznamuji, že jsme zahájili spolupráci s další, ryze českou firmou, která souzní s našimi principy a nastavením.

BETULA zpracovává čisté kozí kolostrum originálním velmi šetrným způsobem - liofilyzací. Tato metoda zaručuje téměř 100% kolostrum, bez použití umělých, složek, bez pasterizace a odtučňování.

Šetrná manipulace, použití moderních zpracovatelských metod a bezkompromisní přístup jsou zárukou, že všechny přirozené vlastnosti mleziva jsou v kolostru Betula zachovány. Příroda vše vymyslela nejlépe a čistý přírodní produkt je zárukou výjimečných účinků.

Kolostrum neboli mlezivo je první mléko, které vylučují těsně po porodu všechny samice savců pro svá novorozeňata. Tato zázračná tekutina je plná cenných látek, díky nimž si organismus mláděte buduje a posiluje svou obranyschopnost.

Ne nadarmo se říká: mlsný jako koza. Její strava je totiž velmi rozmanitá. Neživí se jen pastvou ale i okusováním křovin a dřevin. Koza přitom aktivně vyhledává na šest desítek různých druhů bylin a dalších rostlin.

Díky mlsnému jazýčku je mlezivo kozy jedním z nejunikátnějších prvních mlék na světě. Je plné desítek jedinečných a účinných látek. I proto patří kozy k nejzdravějším zvířatům vůbec. Na rozdíl od krav jsou kozy většinou stále chovány přirozeným způsobem – na pastvě. Zdravá a spokojená zvířata, která žijí přirozeně, vylučují první mléko bohatější na účinné látky.

Požívání kolostra je velmi jednoduché - naplněné do vegetariánských tobolek stačí polknout a jednoduše pouze zapít vodou.

 

Podzimní virózy, které trápí jak děti, tak rodiče lze velmi účinně potlačit tímto přírodním produktem.

Pečujte o své zdraví - je to základ veškerého bytí člověka!